بزرگداشت روز جهانی غذا (16 اکتبر)

بزرگداشت روز جهانی غذا (16 اکتبر)

سازمان غذا و کشاورزی (FAO) که یکی از ارگانهای زیرمجموعه سازمان ملل است، هر سال در تاریخ 16 اکتبر، توجه همه دنیا را به مقوله بسیار مهم “غذا و تغذیه” جلب می کند. امسال این سازمان تمرکز خود را روی “قهرمانان غذا” قرار داده است. اینکه شما در هر جای این کره خاکی هستید، می توانید قهرمان غذا باشید یا به قهرمانان غذا کمک کنید. اینکه یکایک ما تلاش کنیم که تولید غذا افزایش یابد و غذای خوب و سالم به دست همه مردم دنیا برسد. هدف اصلی روز جهانی غذا آگاهی در مورد مسائل مرتبط با چاقی و سوتغذیه در دنیا می باشد. امروزه چاقی بزرگترین مشکل سلامتی در کشورهاست. از هر 10 بزرگسال 6 نفر و از هر 10 کودک 7 نفر مبتلا به اضافه وزنی و چاقی است.

انجمن تغذیه ایران (خراسان رضوی) جهت پیشگیری از گسترش بیماری کووید 19، در سال 2021 از برگزاری مراسم حضوری جشن غذا (طبق روال سالهای پیش از کرونا) در روز جهانی (16 اکتبر یا 24 مهر 1400) غذا امتناع نموده و اعضای هیات مدیره با همکاری اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد هر یک با انتشار ویدئو کوتاهی در خصوص مسائل و معضلات مرتبط با روز جهانی غذا متناسب با شعارهای سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد (FAO) در سال 2021 به اطلاع رسانی اهمیت توجه به این موضوع پرداختند.

جهت مشاهده این ویدئو می توانید به پیج اینستاگرام انجمن به آدرس nutrition.razavi@ مراجعه فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *