برگزاری دومین کنگره بین‌المللی بهداشت و صنایع غذایی

برگزاری دومین کنگره بین‌المللی بهداشت و صنایع غذایی

دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی-شعبه خوزستان “دومین کنگره بین‌المللی بهداشت و صنایع غذایی”در تاریخ ۳ الی ۵ اسفند ۱۴۰۲ برگزار می‌نماید.

پنل‌های تخصصی این کنگره شامل صنعت لبنیات، شکر و محصولات جانبی نیشکر، فرآورده های آرد و نان،چاشنی و افزودنی، محصولات پتروشیمی در موادغذایی و بسته‌بندی‌های غذایی، حرکت به سمت امنیت غذایی پایدار، فرآورده های روغنی، پالایشگاه غلات، قنادی و خرما، آبمیوه و نوشیدنی، تغذیه بیمارستانی، فرآورده های گوشت و شیلات می‌باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کنگره می توانید به آدرس وبسایت مراجعه نمایید.: http://2ICFTH.ajums.ac.ir
محل برگزاری: اهواز ،شهرک نفت، تالار همایش های امام رضا (ع) 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *