برگزاری دومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی
دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز و انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی-شعبه خوزستان “دومین کنگره بینالمللی بهداشت و صنایع غذایی”در تاریخ ۳ الی ۵ اسفند ۱۴۰۲ برگزار مینماید.
پنلهای تخصصی این کنگره شامل صنعت لبنیات، شکر و محصولات جانبی نیشکر، فرآورده های آرد و نان،چاشنی و افزودنی، محصولات پتروشیمی در موادغذایی و بستهبندیهای غذایی، حرکت به سمت امنیت غذایی پایدار، فرآورده های روغنی، پالایشگاه غلات، قنادی و خرما، آبمیوه و نوشیدنی، تغذیه بیمارستانی، فرآورده های گوشت و شیلات میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کنگره می توانید به آدرس وبسایت مراجعه نمایید.: http://2ICFTH.ajums.ac.ir
محل برگزاری: اهواز ،شهرک نفت، تالار همایش های امام رضا (ع)
دیدگاهتان را بنویسید